Heb je een fantastisch loon en een luxe villa? Of heb je net de loterij gewonnen? Dan hoort daar natuurlijk allerlei luxe bij. Denk aan een mooie, luxe woonkamer, een nieuwe keuken en een prachtige exclusieve badkamer. Maar ook als je het zelf niet zo breed hebt, kun je natuurlijk toch genieten van deze prachtige luxe badkamer voorbeelden.

1. Een luxe douchecabine in marmer

Een luxe douchecabine in marmer

Marmer is een bijzondere steensoort. Deze prachtige badkamer combineert marmer met een prachtige houten afwerking: een op en top luxe badkamer!

2. Indrukwekkende inloopdouche van glas

Indrukwekkende inloopdouche van glas

In deze riante badkamer wordt de luxe vooral uitgestraald door de prachtige glanzende vloer en de glazen douchecabine. De schitterende ronde vormgeving maakt dit dé eyecatcher in deze unieke badkamer.

3. Spa-badkamer met jacuzzi

Spa-badkamer met jacuzzi

Een dagje naar de spa is heerlijk genieten. Maar elke dag gebruikmaken van deze prachtige luxe spa-badkamer is natuurlijk het toppunt van genot.

4. Japanse luxe badkamer

Japanse luxe badkamer

Een Japanse badkamer is vaak minimalistisch ingericht om helemaal ‘zen’ te blijven. Toch laat deze exclusieve badkamer zien dat minimalisme en luxe goed samen kunnen gaan!

5. Moderne luxe

Moderne luxe

Dit is het neusje van de zalm als het gaat om luxe badkamer voorbeelden, met een prachtige afwerking van licht marmer, patronen in vloer en muren en prachtige Griekse pilaren.

6. Oosterse hamam-badkamer

Oosterse hamam-badkamer

In deze oosterse hamam-badkamer moét je wel lekker ontspannen. De prachtige zandstenen bogen en de luxe afwerking garanderen een exclusieve badkamer uitstraling.

7. Moderne badkamer met uitzicht

Moderne badkamer met uitzicht

Een moderne badkamer krijgt al snel een mooie, strakke uitstraling. De combinatie met het prachtige uitzicht, verwerkt in het raam, maakt deze badkamer helemaal luxe.

8. “Ouderwetse” exclusieve badkamer

Ouderwetse exclusieve badkamer

Deze badkamer doet denken aan de Renaissance-stijl van grote, luxe landhuizen. Een grote, ruime badkamer met douche en ligbad, uitgevoerd in de mooiste materialen van die tijd.

9. Eenvoud en stijl

Eenvoud en stijl

Luxe badkamer voorbeelden hoeven er niet altijd overdadig uit te zien. Deze zwarte badkamer lijkt eenvoudig ingericht, maar als je nauwkeurig kijkt ontdek je de luxe van de uitvoering en materiaalkeuzes.

10. Griekse luxe badkamer

Griekse luxe badkamer

De Griekse stijl is ook een prachtige stijl om je badkamer in uit te voeren. De prachtige afwerking zorgt voor een bijzonder exclusieve badkamer waar je trots op kunt zijn.

In deze 10 prachtige luxe badkamer voorbeelden kun je zien hoe verschillend de stijlen kunnen zijn. Van de oude Grieken, via de Renaissance-stijl tot de super moderne badkamer: luxe badkamers vind je in allerlei soorten en stijlen. Hopelijk heb je hiermee wat inspiratie opgedaan voor jouw (toekomstige) badkamer in weelderige luxe!

Share.

About Author

1 reactie

  1. Ik vind ze serieus allemaal erg mooi! Als ik er dan toch een moet kiezen vind ik dat romeinse badhuis wel erg mooi:) Zelf heb ik mijn ogen gericht op een
    jacuzzi in de tuin… Dan heb ik toch ook een beetje welness. Want een budget voor deze badhuizen zal ik nooit krijgen….

Leave A Reply