Van een mooie grote, lichte en luxe badkamer kan jammer genoeg niet iedereen genieten. In sommige huurhuizen zijn de badkamers al flink wat jaren oud en het vervangen van een badkamer is vaak een grote investering. Om je toch opnieuw te laten genieten van je badkamerruimte, hebben we bij Mastello een aantal tips voor je op een rij gezet om je badkamer met bepaalde details op te vrolijken.

De badkamer is een belangrijke plek in je huis. Dit is de plek waar je een fijn bad of douche kunt nemen na een lange dag op werk, maar het is ook de plek waar je je opfrist en jezelf verzorgt. Natuurlijk wil je dat je badkamer dan schoon en gezellig is. Ben jij benieuwd hoe je je badkamer makkelijk opvrolijkt? Lees dan snel verder en bekijk onze 3 beste tips! 

Tip 1: Aan de slag met kleuren

Kleuren brengen vrolijkheid. Dat is een feit. Je kan kleur toevoegen in je badkamer wanneer je bijvoorbeeld een gekleurde wc-bril aanschaft of een gekleurde tandenborstelhouder met een bijpassende zeeppomp op de wasbak neerzet. Ook de badkamerwanden mogen wel wat kleur krijgen. Het is aan te raden om je badkamer wel licht te houden. 

Je kunt dan ook het beste je muren wit houden. Maar je kan natuurlijk wel wat aan de badkamer muren ophangen! Ook een vrolijk douchegordijn fleurt de boel ook aardig op. We raden je aan om één of twee kleuren te kiezen voor in je badkamer. Wanneer je te veel kleurrijke details in een kleine kamer met elkaar combineert, wordt het al snel te druk. Probeer een mooi balans te vinden en je badkamer ziet er al een stuk gezelliger uit! 

Tip 2: Tegels met motief

Badkamer tegels met motief

Veel mensen zijn er gek op: tegels met motief. Het is op het moment razend populair om je strakke badkamer tegels te combineren met siertegels. Ook dit brengt gezelligheid in de badkamer. Tegels met motief wordt vaak geassocieerd met landen als Portugal en Italië. Wanneer je tegels met motief in je badkamer plaatst, creëer je een vakantie sfeertje! Wat wil je nog meer?! De siertegels zijn een echte eyecatcher in je badkamer.

Over eyecatchers gesproken… Mastello heeft prachtige zwarte wastafelkranen en zwarte douchesets in het assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de prachtige Meir zwarte, ronde wandmengkraan doucheset. Hierbij hoort natuurlijk ook een bijpassende wastafelkraan om het plaatje compleet te maken. 

Tip 3: Plaats planten

Planten worden vaak bij het inrichten van een badkamer vergeten. Gek, want planten zijn juist heel effectief in de badkamer. Planten zuiveren namelijk de lucht. Niet alle planten zijn geschikt voor het vele vocht in de badkamer. Maar er zijn een aantal planten die daar perfect in overleven. Eén van die planten is de aloë vera. Ook de krulvaren en de kangoeroe varen zijn zeer geschikt voor de badkamer. De groene kleuren van de planten geven je badkamer een levendige sfeer en je zult zien dat het de badkamer een stuk opvrolijkt.

Waar wacht je nog op? Pak je oude badkamer aan en breng er sfeer in met deze drie tips! Voor je het weet geniet je weer volop van je badkamer!

Share.

About Author

Leave A Reply