Een stoere blikvanger in huis, kan de uitstraling helemaal afmaken. Hou je van de industriële look, ruwe materialen, sobere kleurcombinaties en natuurlijke elementen? Dan hebben we mooie woonaccessoires voor jou op een rij gezet. Het zijn echte eyecatchers die goed aansluiten bij de industriële woonstijl. Geniet je mee?

Industriële lamp

Hou jij van deze ruigere, stoere woonstijl? Dan mag een industriële lamp echt niet ontbreken in huis. Bijvoorbeeld als blikvanger in de hal, zodat deze lamp bij binnenkomst meteen kan worden bewonderd. Ook boven de eettafel staat zo’n stoere lamp prachtig. Hou de tafeldecoratie minimalistisch, zodat alle aandacht naar de lamp wordt getrokken. Je kunt een stoere industriële lamp kopen bij Lampenzo, waar ze echte design lampen verkopen voor een spotprijs. Van industriële hanglampen en plafondlampen tot wandlampen, vloerlampen en tafellampen; er zitten echte pareltjes tussen. De industriële lampen zijn er in beton kleur, burned steel of gewoon zwart. Het zijn ware bestsellers en doen het goed in elke moderne omgeving.

stoere lamp huis

Industriële spiegel

Ook erg stijlvol zijn de industriële spiegels om aan te brengen in huis. Bijvoorbeeld in het toilet of in de hal. Zo zet je meteen de juiste woonstijl in gang, het vormt een prachtige woonaccessoire die veel impact heeft op de sfeer. Spiegels zijn er in allerlei vormen en maten, de perfecte spiegel hangt af van de ruimte waarin je deze wilt plaatsen. De industriële spiegel kenmerkt zich door een stoere, robuuste uitstraling en ruwe materialen.

Poster als wanddecoratie

Posters zijn een relatief goedkope manier om een huisstijl ook op de wanden door te trekken. Plaats de poster in een aluminium lijst en het is een ware blikvanger. Op industriële posters wordt vaak gebruik gemaakt van natuurlijke tinten. Je kunt architectuur, inspirerende quotes en natuurlijke elementen verwerkt zien.

Monstera deliciosa (de gatenplant)

Stoere planten komen steeds vaker terug in het interieur. Groen is helemaal in trek; van cactussen en vetplantjes tot hangplanten en grote kamerplanten. Er worden zelfs complete urban jungles in huis gecreëerd. De Monstera Deliciosa (ook wel gatenplant genoemd) wordt ook steeds vaker aangetroffen in woonkamers. Dit is een grote plant met opvallende bladeren ( vandaar ook de naam) die relatief makkelijk te onderhouden is en een mooie groei doormaakt. Een keer in de week water geven is voldoende, zet de plant op een plek waar deze niet in de volle zon hoeft te staan. De plant is echt een eyecatcher en zie je ook terug op de afbeelding, rechts van de industriële lamp.

Monstera deliciosa gatenplant

Bakstenen muur

Een ruwe bakstenen muur is ook een aanrader om te verwerken, wanneer je houdt van een stoere woonstijl. Het geeft niet alleen een speels effect aan de ruimte (bijvoorbeeld de woonkamer), maar het zorgt ook voor een extra dimensie. Je kunt zo’n bakstenenmotief in huis aanbrengen door te behangen met het juiste patroon of door steenstrips te plaatsen. Zo kun je een echte bakstenenmuur niet van een ‘neppe’ onderscheiden!

Share.

About Author

Leave A Reply