Steeds meer mensen raken het drukke leven in de stad of een ander dichtbevolkt gebied eigenlijk maar zat. Is het niet veel prettiger om te wonen in de rust, met de natuur om je heen? In Zeeuws-Vlaanderen bijvoorbeeld! In deze blog delen we dé redenen om naar dit mooie gebied te verhuizen: ontdek meer.

Goedkoper wonen

We kennen allemaal wel de torenhoge huizenprijzen die alsmaar lijken te stijgen. In Zeeuws-Vlaanderen ervaar je daar nauwelijks iets van. Hier kun je nog écht goedkoop wonen. En dat is natuurlijk wel zo fijn voor de portemonnee. Zeker als je via een makelaar koopt, die je ook nog eens goed helpt. Van Gassen Vastgoed is een makelaarskantoor in Hulst met een ruim aanbod en een uitstekende service. Zo vind je met gemak je nieuwe droomhuis!

Rust om je heen

Het is niet gek dat zoveel mensen naar Zeeuws-Vlaanderen komen voor de rust. Hoewel je dat alleen tijdens je vakantie kunt doen, is het eigenlijk nog veel fijner als je die rust altijd om je heen hebt. Vergeleken met het snelle en haastige leven in de drukke stad is het leven in Zeeuws-Vlaanderen een verademing. Alles op z’n gemakje – en dat heeft alleen maar voordelen voor je gezondheid.

Veel ruimte

Als je woont in Zeeuws-Vlaanderen, kies je voor veel ruimte om je heen. Er wonen veel minder mensen per km² dan in België of de vele dichtbevolktere gebieden in Nederland. Dat merk je als je de natuur intrekt. Maar net zo goed op de rustige straten en als het op het uitzicht vanaf je woning aankomt. Nooit meer een opgesloten gevoel!

De natuur om je heen

Waar je bij Zeeuws-Vlaanderen al meteen aan denkt? Het strand natuurlijk! En het is genieten geblazen om in de buurt van de zee te wonen. Ga er ’s zomers zwemmen, of kom er gewoon het hele jaar door voor een ontspannen wandeling. En dat is niet alles: je hebt ook veel groen om je heen. Fijn voor wandelingen of fietstochten. Ook hoef je bijvoorbeeld niet in een overvol park te gaan zitten om wat zonnestralen op te vangen. Zo voel je je al gauw één met de natuur.

Er is genoeg te doen

Bang dat wonen in Zeeuws-Vlaanderen saai is? Geen zorgen: er is meer dan genoeg te doen! Zo wordt er volop gesport. Sluit je aan bij een sportclub voor gezelligheid en activiteit. Verder zijn er veel goede restaurants, leuke musea, verschillende dorpsfeesten, markten en wordt er in meerdere plaatsen carnaval gevierd. Wat een plezier!

Leuke steden in de buurt

Wil je toch eens een dag naar de grote stad? Ook dat is geen punt. Want hoewel veel mensen denken dat je alleen in het midden van Nederland snel in het stedelijke gebied bent, is dat niet helemaal waar. Rotterdam is behoorlijk in de buurt. Of ga naar Antwerpen: daar ben je ook in no time! En op de terugweg ben je gauw weer thuis, want over files hoef jij je geen zorgen te maken.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply