Bamboe is steeds populairder in het interieur en daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn: zo zorg je echt voor meer sfeer en gezelligheid in huis! Bamboe staat wat sierlijker en minder robuust dan bijvoorbeeld hout, maar brengt nog altijd die levendige uitstraling met zich mee. We delen mooie voorbeelden: kijk mee!

Bamboe aan de eettafel

Waar we meteen aan moeten denken? Kies voor bamboe in je interieur aan de eettafel! Denk aan stoelen van bamboe – die geven echt een unieke touch aan je woning. Vind je de stoelen wat te veel van het goede? Dan kun je ook gaan voor kleinere accessoires van bamboe aan de tafel. Denk aan bamboe placemats of onderzetters. Ook heel fraai!

Bamboe in het interieur: verschillende mooie ideeën

Bamboe in huis in de zithoek

Niet alleen aan de eettafel, maar ook in de zithoek staat bamboe beeldig! Hieronder zien we weer een stoel voorbijkomen, een bamboe fauteuil in dit geval. Die staat er toch hartstikke gezellig? En let ook op de botanische inrichting van deze kamer: dat is een perfecte match met bamboe. Ook absoluut een aanrader dus, haal grote planten in je interieur. Naast bamboe in huis met de stoel, zou je bijvoorbeeld ook voor een bamboe bijzettafeltje of poef kunnen kiezen. Of wat dacht je van een bamboe tv-meubel? Om nog wat ideeën voor bamboe meubelen te noemen!

Bamboe in huis in de zithoek

Interieur bamboe: in de badkamer

Bamboe in huis in de badkamer? Zeker weten! Kijk maar eens op onderstaand beeld: dit wil je toch in huis hebben? Zo zorg je in een handomdraai voor sfeer en karakter in je badkamer – een ruimte die toch maar al te vaak wat saai is. Ook krijgt je badkamer zo een veel luxere uitstraling. Waar gewoon wat bamboe binnenshuis al voor kan zorgen! Zo kun je echt helemaal tot rust komen als je in bad gaat, alsof je een thuisspa hebt. Genieten geblazen!

Interieur bamboe: in de badkamer

Trendy bamboe binnenshuis: lampen

Waar je hierboven voornamelijk grote items als bamboe meubels voorbij zag komen, kun je juist ook aan bamboe accessoires denken. Zo zijn bamboe lampen ook een populaire keuze, zoals je hieronder voorbij ziet komen. Die stelen echt de show boven de eettafel of de bank! Echt anders dan anders – kies voor lampen met een opvallend karakter.

Trendy bamboe binnenhuis: lampen

Opbergen met bamboe in je interieur

Ten slotte is bamboe in je interieur perfect geschikt voor opbergen. Haal bamboe manden in huis in verschillende groottes, die staan ook nog eens heel gezellig bij elkaar. En je kunt ze in elke ruimte in huis gebruiken: van de keuken tot de badkamer, van de woonkamer tot de schuur. Multifunctioneel, bamboe in je interieur!

Opbergen met bamboe in je interieur
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply