Van hout

Bij het inrichten van je hal mag je niet vergeten een gezellige kapstok te plaatsen. Vooral in hout zijn tegenwoordig erg leuke te vinden. Ook kun je zelf met hout aan de slag. In principe is het vaak alleen maar een kwestie van een ondergrond met een paar haken voor de jassen en sjaals.

Je kunt een kapstok aan de muur hangen, neerzetten op de grond of achter een deur plaatsen. Voor kinderen is het vaak niet zo praktisch om eerst nog een kastdeur te moeten openen, zij komen thuis en willen onmiddellijk hun jas kwijt kunnen. Een houten dekenkist om op te zitten is daarbij ideaal.

Ander materiaal

Het hangt er natuurlijk even vanaf welk materiaal je nog meer in de hal gebruikt voor een passende uitstraling. Heb je verder helemaal geen hout, dan is het beter om je kapstok ook geen nonchalant karakter te geven. Heb je bijvoorbeeld een strak en opgeruimd design, dan past een kast met hangers het beste.

Wat onder andere ook mogelijk is, is een metalen kapstok. Bij vintage en kringloopwinkels kom je ze wel tegen: met sierlijke voorwerpen en gedraaide stangen. Heb je geen ruime hal maar wel veel jassen en accessoires op te hangen, kies dan voor een dubbele kapstok dus met hoge en lage haken aan hetzelfde rek.

Share.

About Author

Leave A Reply