184786880Het hoekje bij de voordeur is vaak een vergeten plek. Ook al heb je maar een klein hoekje – bijvoorbeeld doordat je voordeur uitkomt bij een galerij – dan nog kun je met enkele leuke details dit vergeten hoekje opfleuren. Intussen is er ontzettend veel te vinden, zo is de plakfolie tegen inkijk allang niet meer kleurloos.

Aanpassen

Soms heb je te doen met de regels van de huismeester en zal je je moeten aanpassen aan wat er bij de buren ook staat. Je mag niet of niet teveel ophangen, zodat dit bij storm niet onverwachts naar beneden kan waaien – met alle gevolgen van dien.

Sommige huismeesters willen een eenduidige gevel van hun flatgebouw. Daarom heb je je soms te houden aan bepaalde kleuren en zelfs bepaalde planten mogen dan niet. Kijk dus eerst goed de regels na, voordat je aan het shoppen gaat.

Details

Heb je wel de volledige vrijheid om het hoekje bij de voordeur te versieren, dan kun je veel kanten op. Vergeet bijvoorbeeld niet wat je allemaal kunt ophangen. Naast verschillende soorten windvangers zijn er kristallen die spelen met zonlicht en een regenboog vormen op je muur.

Heb je een klein budget, dan kun je bij de kringloopwinkel terecht voor allerlei onderdelen om er uiteindelijk een mooi passend geheel van te maken. Met een beetje creativiteit en een verzameling aan bloempotjes, poppenstoeltjes, bijzettafeltjes, houten vlonders, etagères en windslingers kun jij wel even vooruit!

Share.

About Author

Leave A Reply