Net als planten zijn we ook dol op bloemen in huis: ze brengen gezelligheid en sfeer. Het liefst hebben we dan ook altijd een verse bos in huis staan! Maar waar zet je zo’n bos neer? Wat is nu de mooiste plek voor bloemen in huis? In deze blog lichten we verschillende plekken toe.

Op de eettafel

Bloemen in het interieur staan prachtig op de eettafel. Dit is toch wel de centrale plek in huis, waar decoratie goed op zijn plek is. Bovendien zorgen bloemen voor vrolijkheid, wat ook aan tafel ten goede komt. En of je die bloemen nu midden op tafel zet of juist liever in de hoek: dat maakt weinig uit, aan jou de keuze.

Als je een grote tafel in huis hebt staan, is het zeker een idee om ook een flinke bos bloemen in huis te halen. Uitpakken mag! Ook wat betreft het kleurgebruik. Op een kleine tafel staat een kleinere bos wat beter, al kun je van tijd tot tijd best variëren met grote bloemen.
Dit zijn leuke plekken voor bloemen in huis

Op de bijzettafel

Niet alleen aan de eettafel, maar ook in de zitruimte staan bloemen beeldig. Het liefst haal je dan ook meerdere bossen in huis, waarvan je er ook eentje op de bijzettafel plaatst. Want dat geeft zo’n gezellige look, naast de bank!

Gaat het om een kleine bijzettafel in je woning? Zet dan ook een klein vaasje neer, met bijvoorbeeld maar een paar bloemetjes erin. Meer is soms niet nodig om de boel al wat op te fleuren! En zo wordt je zicht voor de televisie niet belemmerd, en wordt het je ook niet lastiger gemaakt om spullen als theekoppen en afstandsbedieningen kwijt te kunnen op die tafel.

Op het tv-meubel

Grote kans dat je richting de tv kijkt, als je op de bank zit ’s avonds. En dat maakt niet alleen de bijzettafel, maar ook het tv-meubel zo’n geschikte plek voor bloemen in de woonkamer! Ook hierbij geldt weer: je kunt best voor een combinatie gaan.

Zet wat kleine bloemen neer op de bijzettafel én op het tv-meubel. Als je hierbij speelt met verschillende kleuren, ga je helemaal voor een speels resultaat. Zo is de woonkamer meteen gevuld met blijdschap!
Mooi: hier zet je bloemen neer in de woonkamer

Op het nachtkastje

Hoewel we bij bloemen al gauw aan plaatsen in huis als de woonkamer of keuken denken, is er natuurlijk meer dan dat. Zo staan bloemen ook beeldig op het nachtkastje. Wat een fraai aanzicht als je in slaap valt of juist weer wakker wordt! Zo begin je iedere dag als een feestje.

Op het nachtkastje kun je het best gaan voor een kleine bos bloemen voor in huis. Het nachtkastje heeft niet zo’n groot oppervlakte, waardoor het anders al gauw too much wordt. Kies daarom juist voor een minimalistische look als je bloemen in de slaapkamer haalt.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply