Het is misschien niet de eerste plaats waar je aan denkt om een schilderij op te hangen, maar ook de keuken is zeer geschikt om op te fleuren met wat leuke schilderijen. Er zijn een aantal leuke en originele ideeën om je keukenmuur mee te decoreren. Een voorbeeld van een leuk en vrolijk schilderij voor in de keuken is de volgende:

schilderij keuken
Koe vrolijk – bron

Foto op canvas

Je eigen kunstwerk heb je eenvoudig gemaakt door een foto op canvas te laten drukken. Via internet of via een fotograaf is het eenvoudig geregeld. Je kiest zelf de foto uit. Dit kan een portret zijn of bijvoorbeeld een mooie foto van een landschap. Uploaden via internet en binnen een paar dagen heb je je unieke schilderij binnen.

Foto’s op canvas zijn er in diverse formaten en modellen te verkrijgen. Je kunt je eigen schilderij zo groot maken als je zelf wilt.

Foto op aluminium of poster

Ook met een foto op aluminium en poster heb je je eigen unieke schilderij aan de wand. Het principe werkt hetzelfde als met canvas. Bij posters en aluminium kun je uit diverse formaten kiezen. Bij aluminium heb je nog de keuze uit wit of geborsteld aluminium.

Ook een poster is ideaal om je eigen draai aan te geven. Denk bijvoorbeeld aan een mooie zwart wit poster van je favoriete band of een foto van een prachtig landschap.

Kunst huren

Als je toch voor iets exclusievere kunst wilt gaan, maar dit te kostbaar vindt, dan kun je kunst huren. Op deze manier bepaal je ook zelf wat je in huis haalt. Ben je het schilderij zat, dan lever je het in voor een nieuw kunstwerk. Als je gehecht raakt aan het kunstwerk, dan is het vaak ook mogelijk om het stuk alsnog te kopen.

Share.

About Author

Comments are closed.