Kan jouw woning wel wat meer kleur gebruiken? We zijn er dol op om dit in de accessoires te verwerken – een eenvoudige en toegankelijke manier om te zorgen voor verandering. In deze blog lichten we die verandering uit op tafel: met deze items ga je voor meer vrolijke kleuren!

Kleurrijk serviesgoed

Wat toch wel een hoofdrolspeler is op de tafel? Het serviesgoed! Hier zit je immers vaak achter – reden om er een feest van te maken. Waar we vaak de neiging hebben om te kiezen voor basic serviesgoed, bijvoorbeeld in een witte kleur, is het er juist in alle kleuren van de regenboog te vinden. Tijd dus om uit te pakken!

Kies je favoriete kleur, of ga voor een combinatie van tinten. Kijk maar eens op het beeld hieronder: dat ziet er enorm gezellig uit, nietwaar? Gezellig voor een etentje met het gezin, met familie of met vrienden. En waarom zou je niet gewoon gaan voor kleurrijk serviesgoed voor elke dag? Maak er jouw feestje van.
Kleurrijk serviesgoed: elke dag weer een feest op tafel

Placemats en servetten

Naast het serviesgoed, waar we het hierboven al over hadden, is het juist ook een idee om de andere items rondom het eten in een vrolijke kleur in huis te halen. Denk bijvoorbeeld aan de placemats of servetten!

Dit is ook nog eens een handig idee als je juist al mooi basic serviesgoed in huis hebt – zo ga je toch nog voor wat kleur op tafel. Ook een kleurrijk tafelkleed kan hier een prachtige bijdrage aan vormen!
Ga voor meer vrolijke kleuren op tafel met deze items

Bloemen op tafel

Misschien zijn ze al eens op je tafel te vinden, maar misschien heb je er juist nog nooit aan gedacht: bloemen! Ze staan beeldschoon op de tafel – zowel als deze vrijwel leeg is, of juist wanneer de tafel gedekt is. Een grote of een kleine vaas gevuld met mooie bloemen: ze toveren een lach op je gezicht.

En het mooie is: bloemen zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Zo kun je dus gaan voor een bos die helemaal naar jouw smaak is. Of kies juist iedere keer weer een andere samenstelling van kleuren! Zo houd je de boel levendig in huis.
Altijd een goed idee: bloemen op tafel

Zet fruit neer

Naast bloemen kun je ook fruit op tafel zetten: nog zo’n kleurrijk geheel! Zeker als je daarbij kiest voor zomers fruit – of juist een mix aan verschillende soorten door elkaar. Plaats het fruit in een mooie mand, en in een handomdraai haal je vrolijke kleuren naar de tafel toe. Makkelijker kan het eigenlijk niet!

En daar komt natuurlijk meteen het voordeel bij kijken dat dit óók nog een gezond idee is. Als dat fruit namelijk voor de neus staat, is de kans groot dat er met gemak twee stukken van worden gegeten per dag. Ideaal!
Ga voor meer vrolijke kleuren op tafel met deze items

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply