Het toilet vormt een belangrijk onderdeel van het huis. Het is de ruimte waar iedereen regelmatig komt en een heel persoonlijke boodschap achterlaat. Met een kleine knipoog kijken we naar de manieren om de WC net even wat aantrekkelijker te maken. Het blijft tenslotte toch de plek waar zowel je huisgenoten als gasten nogal eens komen.

Kleuren
Het toilet zelf voldoet in Nederland vaak al aan de wensen van de gebruiker. Maar wat dacht je van een leuke toiletbril? Er bestaat genoeg keuze uit verschillende kleurtjes en motieven die erg grappig staan op een toiletbril. Het geeft een speels tintje.

Accessoires
Als je van dingetjes houdt en ook comfort in de kleine ruimte aan wilt bieden, is het aardig om een handdoekenrekje, een leesplankje en misschien – indien genoeg ruimte – een tafeltje neer te zetten. Zet er leuke geurkaarsjes op die het toilet een serene en rustgevende uitstraling geven.

Een spiegel, zeep bij het waskraantje en enkele leuke tekeningen van je kinderen of uit een leuk tijdschrift fleuren de boel ontzettend op.

Nieuwe tijd
Waar mensen vroeger de verjaardagen in het toilet hadden hangen, schakelen steeds meer mensen over naar de digitale variant. Misschien een leuk idee om het mogelijk te maken om tekeningen op een schermpje te maken, als een soort gastenboek?

Licht
Veel mensen vergeten dat licht een ruimte kan maken of breken. Met een aantrekkelijk lampje in een aparte kleur – rood, groen of blauw bijvoorbeeld – zorg je voor een grappig effect.

Geurtjes
De geurkaarsjes zijn een goede optie, omdat de geur in tegenstelling tot de luchtverfrissers, wel lang blijft hangen. Een potpourri, wat bloemen of een plant laten een permanente geur achter. Zo behoren de vervelende geurtjes binnen de kortste keren tot de verleden tijd.

Share.

About Author

Comments are closed.