Houd je wel van wat kleur in je interieur? Zeker een goed idee! Zo zorg je namelijk voor meer karakter en sfeer in huis. Al kan het soms wel lastig zijn om de juiste kleuren te kiezen voor de ruimte. Ben je op zoek naar mooie kleurencombinaties voor de woonkamer? We delen onze tips met je!

Kleurencombinatie woonkamer: blauw en oranje

Wat zijn nu ideale kleurencombinaties voor de woonkamer? We beginnen meteen met een klapper: combineer blauw met oranje! Op onderstaand beeld zie je een stralend voorbeeld: deze woonkamer kleuren stelen echt de show. Wát een bijzondere look!

Dít zijn bijzondere kleurencombinaties in je woonkamer

Roze en grijs in de woonkamer

Ben je op zoek naar kleurencombinaties in de woonkamer in grijs? Een goed idee, toepasbaar op iedere woonstijl! Grijs is namelijk een rustgevende kleur voor de woonkamer, waar je dan juist weer een opvallende kleur bij kunt combineren. We vinden grijs en roze een fraaie samenstelling, zoals je hieronder ziet. Deze kleuren voor de woonkamer zijn vrolijk en tegelijkertijd sierlijk en relatief subtiel. En laat dat nu zo’n stralende samenstelling zijn!

Roze en grijs in de woonkamer

Kleurencombinaties woonkamer: roze en groen

We blijven nog even in het roze thema hangen. Ook roze en groen vormen een beeldige samenstelling! Dit zijn de ideale woonkamer kleuren voor 2021: helemaal on trend. Je kunt deze kleuren terug laten komen aan de hand van je meubels en accessoires, maar je kunt ook aan een creatiever idee denken. Zorg voor roze spullen, en laat groen terugkomen met planten! Roze plantenpotten met daarin groene planten behoren als combi ook tot ideale kleuren voor de woonkamer in 2021. Je raakt er niet op uitgekeken!

Kleurencombinaties woonkamer: roze en groen

Paars met gouden details

Wil je chique kleuren in de woonkamer? Dan is paars met goud een fraaie kleurencombinatie voor je woonkamer. Dit straalt klasse en stijl uit als geen ander! Je kunt denken aan een paarse bank in je interieur, met gouden details in de vorm van een bijzettafel, lamp of plantenpot. Deze bijzondere kleurencombinatie maakt je inrichting echt uniek: een beeldig idee als je daarnaar op zoek bent.

Paars met gouden details

Geel met blauw als woonkamer kleuren

Geel en blauw gaan perfect samen als kleurencombinatie in de woonkamer. Je kunt bijvoorbeeld de woonkamer schilderen in deze twee kleuren. Of ga voor een blauwe muur met een gele bank, zoals we hieronder zien – of doe dit juist weer precies andersom. De keuze is aan jou! Zie je op onderstaand beeld trouwens ook die roze details? Die kun je er ook nog bij optellen in dit voorbeeld van kleuradvies voor de woonkamer! Zo maak je het kleurrijke plaatje compleet.

Geel met blauw als woonkamer kleuren
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply