In het herfstseizoen beginnen de nachten kouder te worden, de dagen worden korter en de temperaturen beginnen koeler aan te voelen. De bladeren van de bomen veranderen van kleur, restaurants introduceren de smaak van pompoen en wild op het menu en Halloween feesten vinden plaats (voor zover dat dit jaar kan). In huis draait het allemaal om de overgang van de zomer naar de herfst en het warm en gezellig maken van de leefruimte. Maak je huis herfst proof met deze handige tips

Het ideale moment om je huis opnieuw in te richten

De astronomische herfst begint op 22 september 2020 en eindigt op 21 december 2020, terwijl de meteorologische herfst altijd begint op 1 september. Worden de dagen korter, dan is het volkomen begrijpelijk dat je graag meer tijd thuis door gaat brengen. Er gaat niets boven dat knusse gevoel in een gezellig huis met uw dierbaren in de buurt – en het wisselende seizoen is het ideale moment om uw huis hiervoor in te richten. Vooral nu je vaker thuis werkt, is het gezellig aankleden van je interieur belangrijker dan ooit.

Een herfstpotpourri zal je huis echt transformeren en er zijn genoeg recepten om je eigen te maken. Geplaatst in een kom, vormt de potpourri een uitstekend middelpunt of ornament en creëert het een huiselijke sfeer met zijn aroma. Als je er geen wilt maken, kun je er altijd wat kopen.

Creëer sfeer met kaarsen

Creëer sfeer met kaarsen

Kaarsen creëren de perfecte knusse omgeving voor een ontspannen nachtje in en er is een scala aan verschillende geurende en niet-geurende soorten om uit te kiezen. Voeg een paar lichtjes toe of ga voor grote stompkaarsen voor dat extra knusse gevoel. Maak dit ultieme genietmoment af met een warm kopje thee en wat lekkers en je bent klaar om een middag lang heerlijk te relaxen.

Haal een heerlijke badstof badjas in huis

Je kent het vast en zeker wel. Zodra de temperaturen flink beginnen te dalen, is er niets zo fijn dan een warme douche na een lange werkdag of een fietstocht door de regen. De kans is groot dat je daarom ook liever net wat langer het warme water laat stromen. Om de overgang van een warme badkamer naar een koude overloop net wat makkelijker te maken, doet het je goed om een fijne badjas badstof klaar te leggen op de verwarming. In de webshop van Handdoeken-discounter heb je de keuze uit een aantal heerlijke modellen. Leuk om voor jezelf cadeau te doen of als cadeau te geven tijdens de gezellige feestdagen.

Share.

About Author

Leave A Reply