In steeds meer interieurs zien we ‘m terug: de lichtslinger! Het trendy accessoire voegt echt een vleugje sfeer toe aan je woning. En meer gezelligheid, dat is natuurlijk altijd welkom! Waar je de slinger kwijt kunt in je huis? Daar kom je in deze blog achter.

De lichtslinger in de woonkamer

Onze favoriete plek voor de lichtslinger? In de woonkamer! Je kunt het item hier op verschillende plekken kwijt: boven de bank, bij de eettafel, op de vensterbank of aan het plafond. Kun je niet kiezen? Dan is het een idee om de slinger eens in de zoveel tijd van plek te veranderen. Zo houd je je interieur steeds vernieuwend op een super eenvoudige wijze!

Je kunt gaan voor verschillende designs. Van minimalistische lichtstroken of traditionele kerstboomverlichting tot felgekleurde katoenbollen of vrolijke flamingo’s: het is maar net wat bij jouw interieur past. Ook kun je gaan voor een DIY: hang bijvoorbeeld polaroid foto’s op tussen de lichtbollen. Zo maak je er meteen een super persoonlijk accessoire van!
De lichtslinger op de vensterbank in de woonkamerBron afbeelding

De lichtslinger in de slaapkamer

Stijlvolle accessoires boven het bed maken je slaapkamer echt af. De lichtslinger leent zich hier helemaal voor! Het brengt een magisch en romantisch gevoel met zich mee. Niet langer hoef je de felle lamp in de kamer aan te zetten, maar zorg je voor een knusse look met de slinger. De statige uitstraling die de slaapkamer al snel kan hebben, is zo in één klap verdwenen.

Niet alleen jij, maar ook je kids zullen dol zijn op de slinger! Het is dan ook een geweldig idee om er een op te hangen in de kinderkamer. Perfect bijvoorbeeld wanneer het kinderlampje naast het bed nét wat te kinderachtig wordt, maar je zoon of dochter toch nog graag met het licht aan in slaap valt. De lichtslinger vormt de ideale middenweg – en dat ook nog eens op trendy wijze.
Sfeervol: de lichtslinger boven het bedBron afbeelding

De lichtslinger in de tuin

Ten slotte tippen we de lichtslinger in de tuin. Aan de buitenmuur, bij het terras of over de schutting: buiten kun je de slinger op een heleboel plekken kwijt. Naast planten voegt het nog net wat meer vrolijkheid toe aan je tuin. Let er hierbij natuurlijk wel altijd op om een variant in huis te halen die waterdicht is!
De lichtslinger in de tuin: voor extra gezelligheidBron afbeelding

Gezelligheid en sfeer met de lichtslinger

De lichtslinger kun je in een heleboel verschillende ruimtes kwijt. Het liefst hang je gewoon een slinger op in iedere kamer! Dat brengt een sfeervol resultaat met zich mee. Of je de lampjes nu aan of uit hebt staan: gezellig ziet de slinger er te allen tijde uit!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply