Ga je verhuizen? Daar komt natuurlijk een heleboel bij kijken! Vergeet ook niet om je energie te regelen voor je nieuwe woning. Want je wilt hier uiteraard niet zonder komen te zitten. En maak het liefst een groene keuze, om aan het milieu en de toekomst te denken. Overstappen op een nieuwe groene energieleverancier bij het verhuizen is gelukkig heel eenvoudig – lees er alles over in deze blog!

Overstappen op groene energie bij het verhuizen: zo pak je het aan!

Maak gebruik van een verhuisservice

Het liefst wil je natuurlijk zo min mogelijk tijd en moeite kwijt zijn aan het regelen van de energievoorziening van je nieuwe huis. Je hebt immers al meer dan genoeg aan je hoofd! Daarom is het een ideale tip om gebruik te maken van een slimme verhuisservice. Laat bij het verhuizen energie aansluiten met de verhuisservice van Greenchoice: zo wordt al het werk uit jouw handen genomen! Of je nu voor de eerste keer een energiecontract afsluit of het juist gaat om een nieuw contract bij een overstap: alles is mogelijk.

Kom niet zonder stroom te zitten

Naast dat het makkelijk is, kies je ook nog eens voor snelheid met een verhuisservice. Je wilt natuurlijk niet zonder stroom komen te zitten in je nieuwe huis. Als je hier vanwege alle andere drukte even niet aan had gedacht, hoef je je ook last-minute geen zorgen te maken. De energie in je nieuwe huis is na je aanmelding al snel geregeld. Dat is nu precies het voordeel van een verhuisservice voor je energie! En zo kun jij zo snel mogelijk gaan genieten van al het gemak in je nieuwe woning.

Waarom kiezen voor groene energie in je nieuwe woning?

Ben je nog aan het twijfelen of je wel of niet voor groene energie kiest in je nieuwe woning? Er zitten veel belangrijke voordelen aan! Allereerst maak je met groene energie een betere keuze voor het milieu. En daar moeten we toch echt met z’n allen aan denken! Ook is dit een toekomstgerichte keuze: nu fossiele brandstoffen als olie, kolen en aardgas schaarser worden, ben je daar met duurzame energie niet meer afhankelijk van. Verder zullen woningen in de toekomst aan steeds strengere milieueisen moeten voldoen, waardoor kiezen voor groene energie op korte termijn ook een slimme optie is.

Bereken je tarief

Wil je vooraf een inschatting maken van het tarief van de groene energie in je nieuwe woning? Dat kan vaak heel eenvoudig! Als je de benodigde informatie hebt om dit voorafgaand te berekenen, zoals de grootte van je huishouden en de looptijd, heb je de mogelijkheid om het tarief dat bij jouw situatie past in te zien. Ook voordat je gaat verhuizen kun je dit al doen bij je nieuwe energieleverancier, om eens te zien hoe het zit met het toekomstige tarief bij je overstap. Zo ben je hier vooraf dus meteen van op de hoogte – wel zo fijn en makkelijk. Alles voor je nieuwe woning en de verhuizing is zo helemaal tot in de puntjes te regelen!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply