Heb je een elektrische auto gekocht? Of heb je er een op het oog? Elektrische auto’s zijn niet echt goedkoop. Dus als je er een hebt, ben je er vast trots op. Wil jij ultiem genieten van je elektrische auto? Zó parkeer je je nieuwe auto in stijl!

1. Stenen carport

Met deze prachtige stenen carport staat jouw auto perfect beschermd. Onder de overkapping installeer je de elektrische lader. Zo kun je je auto mooi opladen en staat hij meteen weer klaar voor gebruik. Ook staat je auto lekker droog en blijf hij langer schoon.
Overigens is het belangrijk dat je je nieuwe E-auto goed verzekert. Vaak wordt er dan ook voor een All Risk autoverzekering gekozen.

Stenen carport 

2. Glazen carport

Deze carport is gemaakt van een stevig frame met glas. Het heeft een prachtige luxe uitstraling. Zo parkeer je je auto absoluut in stijl! Je dient wel te zorgen dat je de elektrische lader beschermt tegen de zon. Hij kan namelijk niet tegen een te hoge temperatuur. Maar als je zo’n mooie carport bouwt, werk je de lader natuurlijk ook netjes weg.

Glazen carport 

3. Metalen carport

Deze carport heeft een hele gave moderne uitstraling. Dat past ook goed bij jouw moderne auto! De carport is opgebouwd uit dikke metalen balken. De constructie is bijzonder zwaar en degelijk. Je zult deze carport wel regelmatig moeten schilderen of coaten. Anders gaat hij roesten.

 Metalen carport

4. Houten carport

Deze carport kun je ook zelf maken. Hij is volledig opgebouwd van hout. De constructie is gemaakt van zware balken en afgewerkt met latten. Dit levert een prachtige carport op. Prima geschikt om jouw auto droog en stijlvol onder te parkeren.

 Houten carport

5. Carport met golfplaten

Een houten carport kan ook worden afgedekt met golfplaten. De meeste mensen vinden dat niet zo mooi. Maar bij deze carport is het wel stijlvol gedaan. De zijkanten zijn afgewerkt met kunststof platen. Daardoor zie je de golfplaten nauwelijks. Je parkeert niet alleen stijlvol, maar ook nog eens goedkoop!

Carport met golfplaat 

6. Lichtgewicht carport

Deze carport is echt een lichtgewicht. Hij heeft een aluminium constructie en is afgewerkt met polycarbonaat. Dit laat het licht wel door, maar geeft toch ook schaduw. Zo heb je geen last van felle zon. En natuurlijk wordt de auto goed beschermd tegen regen. Deze carport past prachtig bij een moderne woning.

Lichtgewicht carport

Als je een elektrische auto hebt, ben je er zuinig op. Je wilt hem dus ook veilig en beschut kunnen parkeren. Bovendien is het erg prettig als je droog in en uit kunt stappen. Wil jij je elektrische auto stijlvol parkeren? Bouw er dan een mooie carport voor!

Share.

About Author

Leave A Reply