Personalisatie is niet optioneel. Het is essentieel. Ook in de wereld van huisdecoratie. Voor een bedrijf dus hét moment om daarop in te spelen! Met een lasersnijmachine zijn de mogelijkheden tot personaliseren eindeloos en geeft u uw klanten wat ze willen: een gepersonaliseerde ervaring thuis.

Eindeloze mogelijkheden

Artikelen personaliseren

Met een lasermachine kunt u waardevolle, individuele versieringen aanbrengen op bestaande producten of uw eigen producten creëren. We geven een aantal voorbeelden om u te inspireren.

  • In de slaapkamer:lasergesneden houten wandklokken,lasergeneden quotes en lasergegraveerde wanddecoratie.
  • In de keuken: lasergraveer uw houten planken, glazen en andere keukenspullen met een quote, afbeelding of naam.

Welke materialen kan ik bewerken?

Personaliseren van artikelen

Met de Trotec lasersystemen kunt u een enorm scala aan materialen graveren, snijden of markeren. De materialen die bewerkt kunnen worden lopen uiteen van glas, kunststof  hout, rubber, leer en metalen tot textiel.

Waarom zou ik een lasermachine moeten aanschaffen voor personalisatie?

Personalisatie is hot en dat betekent ook dat hier veel vraag naar is en dus voor u als bedrijf veel winst uit te halen is. Door uw bedrijf met een extra dienst uit te breiden of uw bestaande dienst te optimaliseren trekt u een nieuwe doelgroep aan. De laser machine bewerkt nauwkeurig materialen op een contactloze manier en genereert een permanente gravure.

Welke lasergraveermachine?

Welke lasermachine is geschikt voor het personaliseren van producten? De snelste lasersystemen in de markt zijn de Speedy lasermachines van Trotec Laser. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en uitvoeringen. Ideaal voor het lasergraveren en lasersnijden van producten.

Share.

About Author

Leave A Reply