Roze is terug van weggeweest: de kleur is momenteel een ware trend in het interieur. En dat maakt ons blij: we zijn dol op deze vrolijke kleur. Hoe kun je roze in je woning verwerken? Een ding is zeker: in vrijwel iedere kamer staat deze kleur. Kijk snel mee en ontdek verschillende voorbeelden.

Roze meubelstukken in huis

We pakken het meteen groots aan: ga voor roze meubelstukken! Deze roze spullen voor in huis vallen hoe dan ook op – je kunt er niet omheen. Vaak gaat het daarbij ook nog eens om best grote items: roze mag gezien worden! Om welke meubelstukken het draait? Dat is uiteraard aan jou. Maar denk bijvoorbeeld aan het bankstel of de stoelen in huis.

Het is daarbij een idee om roze te combineren met materiaalsoort fluweel: ook een ware trend op het moment. Zo ga je voor een ultiem stijlvolle look! En dat zit ook nog eens heerlijk – wát een top combinatie.
Lekker opvallend: roze meubelstukken in huis

Roze in de badkamer

Een ruimte in huis waar je de kleur misschien niet zo snel verwacht? Dat is toch wel de badkamer! Maar roze in huis staat ook hier beeldschoon. Kijk maar eens op onderstaand beeld: daar word je toch gewoon blij van? Lekker anders dan anders – en zo zien we het graag.

Roze aan de muur is trouwens niet alleen een optie in de badkamer: in alle ruimtes van je woning kun je voor deze look gaan. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uitgaat! Op de muur valt de roze kamer in ieder geval heerlijk op.
Wow! Dit zie je bijna nooit: een roze badkamer

Roze in de keuken

De keuken is nog zo’n plek waar we roze misschien niet zo gauw voor ons zien. Maar ook daar hoeft niets van waar te zijn. Zo zijn we verliefd op het idee van onderstaand beeld: wat een prachtige inrichting!

Roze brengt een zacht karakter naar de keuken. En ook hier geldt weer: je gaat zo echt voor een unieke look. Kleur kan daar namelijk een heleboel in betekenen!
Roze is terug! Zo verwerk je deze kleur in huis

Roze accessoires

Ten slotte is het idee om te gaan voor roze accessoires in huis. Zo verwerk je de kleur op een subtiele wijze in je woning – ideaal als je wel een beetje roze terug wilt laten komen, maar hier niet te ver in wilt gaan.

Zo zien we hieronder roze in de slaapkamer: een roze plaid op het bed, roze kussens in de ruimte. Deze roze slaapkamer accessoires vallen lekker op, maar toch zie je ook nog duidelijk andere tinten als grijs naar voren komen. Zo zie je maar weer: ook het combineren van kleuren met roze is zeker mogelijk.
Ga voor roze accessoires in de slaapkamer

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply