Hoe je kinderen je huis zien? Als een waar speelparadijs! Om items als meubels geven ze natuurlijk nog niet veel – je kunt ze beter verrassen met speelgoed. Zo maak je er een feestje van in huis! Last van keuzestress? In deze blog lichten we toe: speelgoed voor kinderen waarmee je altijd goed zit.

Knuffelberen aan de top

Ze raken er van jongs af aan al aan gehecht: knuffelberen! Of het nu een teddybeer is of een ander dier – ze zijn er in ieder geval in alle soorten en maten te vinden. Je kunt jezelf een plezier doen door een knuffelbeer te kiezen die mooi in het interieur staat – bijvoorbeeld wat betreft de kleur. Speelgoed kan namelijk ook heus mooi staan!

Waar je zo’n knuffelbeer kwijt kunt? Natuurlijk op het bed: heerlijk om mee te slapen. Of zet ze op een rijtje in de vensterbank, op de commode of op een plank aan de muur. Om maar wat voorbeelden te noemen. Lang blijven ze waarschijnlijk niet netjes staan – ze zijn natuurlijk bedoeld om overal mee naartoe te nemen!
Het ultieme speelgoed voor de kids: knuffelberen!

Spelen met blokken

Blokken zijn een vrijwel universeel speelgoed: er is bijna geen kind dat hier geen plezier aan beleeft. Sjouwen, stapelen, en weer om laten vallen – ze kunnen er uren en uren zoet mee zijn. Ook hierbij geldt weer: ga voor een mooie blokkenset, die niet misstaat in huis. Kies bijvoorbeeld een mooie houten variant, of een set met mooie figuren erop.

Als ze wat ouder zijn, zijn de blokken natuurlijk wat minder uitdagend. Maar dan is het een idee om dit om te ruilen voor bijvoorbeeld lego: als het ware een moeilijkere variant van blokken. Bouwen maar!
Altijd goed vermaak: spelen met blokken!

Een treinstel door de kamer

De hele kinderkamer of woonkamer als speelparadijs. Dat is een droom die uitkomt! Met het bouwen van een treinrails door de hele kamer, vervul je deze droom. Laat de kids dit bijvoorbeeld eens in de paar maanden bouwen. Steeds weer een andere route – wat een feest.

Dergelijke treinstellen zijn er in allerlei soorten en maten te vinden. Wij zijn dol op de variant van hout – net als waar we het bij de blokken over hadden. Dat ziet er nu eenmaal zo tijdloos en stijlvol uit. Een basic look, waar toch een heleboel plezier aan wordt beleefd.
Speelgoed voor kinderen waarmee je altijd goed zit

Speelgoed met geluid

Kinderen ontwikkelen hun zintuigen: iets waar je met het speelgoed dat je in huis haalt rekening mee kunt houden. Zo zijn ze dol op speelgoed met geluid! Dit geeft echt een extra dimensie aan de items. Let er daarbij natuurlijk wel op dat je geen varianten in huis haalt waar je zelf helemaal gek van wordt…

Waar je aan kunt denken bij speelgoed met geluid? Er zijn een boel opties. We noemen wat voorbeelden: sambaballen, regenbuizen, kleine muziekinstrumenten. Pak lekker uit!
Een groot plezier voor de kids: speelgoed met geluid!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply