Wil je eens een andere look in je keuken? Een ideale manier om dit te verwezenlijken is met een tegelwand in je keuken! Zo hoeft er in de meeste gevallen ook geen grote verbouwing plaats te vinden – wat bij een geheel nieuwe keuken natuurlijk wel een ander verhaal is. Aan welke leuke tegels aan de wand in de keuken kun je denken? We delen onze tips!

Metro tegelwand in de keuken

In een moderne keuken passen wandtegels in een metro stijl. De zogenoemde metro tegels zorgen voor een stijlvol jasje in je keuken. Je kunt denken aan deze tegels in het wit, met donkerkleurige voegen, zoals we op het voorbeeld hieronder zien. Heb je liever meer kleur in je keuken? Denk dan aan deze keuken wandtegels in groen, grijs of zwart.

5x Ideeën voor een tegelwand in je keuken

Donkere tegels aan de wand in de keuken

We hadden het hierboven al kort over verschillende kleuren voor wandtegels in de keuken. Naast lichte keukentegels ideeën, vinden we ook een donkere tegelwand in de keuken een plaatje. Dat staat wat stoerder en robuuster, zoals je ook op onderstaand beeld kunt zien. Tof bijvoorbeeld in een industriële keuken! Verder zie je dat er is nagedacht over een opvallende combinatie: de houten elementen in deze keuken springen er nog meer uit met de donkere tegelwand!

Donkere tegels aan de wand in de keuken

Keukentegels ideeën: mozaïek

Voor meer vrolijkheid kun je denken aan een mozaïek tegelwand in de keuken. Zo’n patroon op de tegels aan de wand van de keuken trekt natuurlijk absoluut de aandacht. Zo maak je dus een unieke plek van je keuken! Jij of de vakman die je inhuurt kunnen aan de slag gaan met een zelfbedacht patroon, maar het is ook een idee om een specifiek patroon uit te kiezen en deze na te maken.

Keukentegels ideeën: mozaïek

Keuken tegels wand: met een unieke print

Nog meer vrolijke keuken wandtegels voorbeelden? Op onderstaand beeld zien we tegels met een gezellige print erop: ook dat is uiteraard een plaatje in de keuken. Deze tegels in de keuken passen volledig bij Spaanse vibes in je huis. Perfect als je daarnaar op zoek bent!

Keuken tegels wand: met een unieke print

Klassieke keuken tegels wand: zwart-wit

We sluiten af met een tip voor klassieke wandtegels in de keuken: ga voor zwart-wit! Deze combinatie van tegels zie je bijvoorbeeld ook weleens terugkomen op de keukenvloer, maar op de muur is dit eigenlijk net zo beeldig. Omdat je met deze look twee contrasterende kleuren samenbrengt, springt dit direct in het oog. Een ijzersterke combinatie, die jarenlang meegaat – hier raak je namelijk niet op uitgekeken.

Klassieke keuken tegels wand: zwart-wit
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply