Creëer eenheid in je interieur met topkwaliteit servies van hoogstaande merken zoals Royal Doulton en Maxwell & Williams. Op deze manier komt je fantastische diner het beste tot zijn recht! Het voordeel van servies van hoogstaande merken is dat het een lange levensduur heeft, indien je het op de juiste manier gebruikt en reinigt. Daarnaast is er veel keuze, waardoor je eenvoudig passend servies zult vinden

Hoogstaande merken

Royal Doulton is zo’n merk dat al jaren (lees: meer dan 200 jaar!) een groot aandeel heeft in de wereld van servies. Het wordt dan ook vaak in luxueuze horecagelegenheden gebruikt vanwege de combinatie van een stijlvol design, een lange levensduur en kwaliteit. De producten zijn eenvoudig te reinigen aangezien het vaatwasserbestendig is. Met verschillende kleuren en collecties vindt u van Royal Doulton heel veel mogelijkheden. Daarnaast zijn er vele verschillende collecties leverbaar.

Een bekende serie is het Royal Doulton servies van Gordon Ramsay. Deze bekende chef werkt samen met het merk en daaruit is een prachtige collectie producten uitgekomen. De collectie genaamd “Maze” is vernoemd naar het restaurant van Gordon Ramsay in Londen, en bestaat uit hoogwaardige producten. Dankzij de diverse kleuren en cirkels zijn de producten uitgegroeid tot moderne toevoegingen aan je gedekte tafel. Dit merk willen wij je dan ook ten zeerste aanraden!

Materialen

De producten van bijvoorbeeld Royal Doulton zijn vervaardigd uit verschillende soorten materialen zoals porselein en keramiek. Het verschil tussen porselein en keramiek is er een om voor aankoop je in te verdiepen. Dit heeft namelijk te maken met de samenstelling van de grondstoffen en de baktemperatuur.

Porselein heeft ten opzichte van keramiek op het onderdeel gewicht een streepje voor, aangezien het lichter van gewicht is. Dit maakt het gebruik ervan eenvoudig en mogelijk voor iedere dag. Daarnaast is porselein eenvoudig te reinigen in de vaatwasser en uitstekend te gebruiken in de afwasmachine. Een nadeel is dat er vaak enkel één kleur beschikbaar is, en dat is wit. Daarnaast dringt de warmte lastig door tot het materiaal.

Keramiek is ook magnetron- en vaatwasserbestendig, dus op deze onderdelen zit geen verschil. Een groot voordeel van keramiek is dat het vaak wél leverbaar is in verschillende kleuren. Daarentegen is het wel wat zwaarder en kwetsbaarder dan porselein. Belangrijk bij keramiek is dat je het niet te lang nat laat, maar na het reinigen snel droogt. Hierdoor verleng je de levensduur van het product.

Eet smakelijk!

Maak snel een keuze over welke merken en materialen bij jou passen, en geniet binnen korte tijd extra van je favoriete gerecht! Het eten zal in prachtig servies nog lekkerder smaken.

Share.

About Author

Leave A Reply