Ben je op zoek naar een uniek accessoire in je woning? Leuk: daar zijn we maar al te dol op. Zo maak je namelijk echt iets unieks van jouw woning – maak er echt jouw plek van. Een idee nodig? Ga voor veren in het interieur! Daar gaan we het in deze blog over hebben. Lees mee en ontdek meer.

Pauwveren in een vaas

We beginnen de tips voor een interieur met veren met de mooiste veersoort die er is: de veer van de pauw! Groot, opvallend en kleurrijk – die valt hoe dan ook op. En dat is precies het resultaat waar we voor willen gaan! Durf daarom uit te pakken met pauwveren in huis.

Zet ze bijvoorbeeld in een vaas neer, als een soort bloembos, maar dan van veren. Dat staat speels en trekt zeker de aandacht. Mooi om neer te zetten op tafel, op een kast of op de schouw – om maar wat voorbeelden te noemen. En ze blijven natuurlijk veel langer mooi dan een bos bloemen: ook een voordeel!
Veren in het interieur: een stijlvol accessoire

Bij een lentestukje

Waar we ook meteen aan moeten denken bij een interieur met veren? Aan de lente, het nieuwe leven dat eraan komt! Maak daarom eens een lentestukje waar je veren in verwerkt. Wedden dat het je een opgewekt humeur geeft? Wat een gezelligheid om tegenaan te kijken! Echt een plezier in je woning.

Ook hier geldt weer: zet het neer op de tafel of kast. Maar ook in de vensterbank staat het beeldschoon! En hoe groot dat lentestukje is, bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Van een subtiel kunstwerk tot een groot object!
Prachtig: accessoires in het interieur met veren

In een plantenbak

We noemden hierboven al het idee om veren in een vaas te plaatsen, waarbij je die bloemen achterwege laat. Maar je kunt het ook net wat anders aanpakken: stop ze in een plantenbak, juist naast de plant die daarin te vinden is! Ook dat zorgt weer voor een speels resultaat – het is iets wat je eigenlijk vrijwel nooit terug ziet komen.

En laat dat nu juist de reden zijn om zoiets wel in huis te verwerken! Zeker als je de hoogte van de veren en de kleur van de veren afstemt op de plant, ga je voor een mooi geheel. En zo haal je de natuur net een stukje extra naar je woning toe: waar je dat met planten al doet, geldt dat voor veren net zo goed. En ook dat maakt die combinatie zo sterk.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply