Goede verlichting buitenshuis is fijn! Je kunt kiezen uit allerlei manieren van verlichting. Wat ons betreft is sensorverlichting ideaal: zo hoef je zelf eigenlijk nooit meer stil te staan bij het aan- en uitzetten van de lamp. Waarom zou je nog meer kiezen voor verlichting met sensor? Lees verder en ontdek meer!

Een warm welkom voor je visite

Heb je vaak visite over de vloer? Hoewel je het binnenshuis misschien altijd gezellig maakt, kan het buitenshuis toch wat kil overkomen als je de verlichting bent vergeten aan te zetten. En zeker als je gasten onverwachts langskomen, kan dat natuurlijk nogal eens het geval zijn. Gelukkig is dat met buitenlampen met sensor helemaal anders: je visite ervaart zo altijd een warm welkom! En daar hoef jij helemaal niets voor te doen – lekker makkelijk.

Mogelijke inbrekers afschrikken

Waar sensorverlichting prettig is voor gewenste visite, is het tegelijkertijd juist een ideale manier om ongewenste gasten af te schrikken. Mochten er inbrekers bij je huis verschijnen, zullen ze maken dat ze wegkomen als er ineens een lamp aan springt! Inbrekers willen immers liever niet worden gezien – sensorverlichting is op die manier een handige oplossing om ze weg te jagen. Een fijn gevoel van veiligheid rondom je woning.

Een mooie lamp in je voor- en achtertuin

Buitenverlichting met sensor

De looks van je buitenverlichting met sensor tellen natuurlijk ook mee! En dat komt goed uit, want sensorverlichting is er in alle stijlen te vinden. Ook in de stijl die past bij jouw voor- en achtertuin! Ga bijvoorbeeld voor een sierlijke inbouwbuitenlamp, of juist voor een opvallende wandlamp naast je buitendeur. En wil je het liefst een moderne, vintage of minimalistische look? Om maar wat voorbeelden te noemen. De keuze is aan jou!

Altijd optimaal zicht rondom je huis

Hoewel je natuurlijk een lamp zonder sensor continu aan kunt laten staan als je een avondje weg bent, is sensorverlichting veel praktischer om voor zicht te zorgen als je weer thuiskomt. Het hoeft simpelweg niet de hele tijd aan te staan! Tegelijkertijd heb je altijd optimaal zicht buitenshuis, sterker nog: je hoeft er zelfs nooit meer over na te denken om een lamp aan te laten staan. En dat is elke keer weer handig als je in het donker thuiskomt – een waar comfort rondom je huis.

Sensorverlichting zorgt voor energiebesparing

We noemden het hierboven al kort: je hoeft je lamp niet de hele avond aan te laten staan als je kiest voor sensorverlichting bij je huis. Zo kun je flink wat energie besparen! Al met al staat een lamp zonder sensor toch vaak flink wat uren aan ’s avonds, zeker in de herfst en winter. Met een handige sensorlamp is dat verleden tijd. Deze lamp gaat immers alleen maar aan als het echt nodig is. Een goede keuze voor het milieu én voor je portemonnee. Tel maar uit je winst!

Share.

About Author

Leave A Reply