Bij het uitkiezen van stacaravans of chalets moet u een aantal punten overwegen zodat u een bewuste keuze kunt maken. Ten eerste moet u beslissen of u een nieuwe stacaravan wilt kopen of een tweedehands.

Een nieuwe of tweedehands stacaravan kopen
Als u een nieuwe stacaravan wilt kopen moet u eerst kijken welke stacaravanmerken er zijn en in welke prijsklassen stacaravans te koop zijn. Tegenwoordig zijn er vele merken die zich specialiseren in stacaravans, de bekendste en gerenommeerde merken zijn ABI Caravans, Atlas Caravans en Willerby Caravans. Er is heel veel keuze op de markt voor stacaravans en chalets, die bijna in elke gewenste maat geleverd kunnen worden, van kleine en goedkope stacaravans tot grote en luxe chalets die bijna niet meer van een gewoon huis te onderscheiden zijn. Het beste wat u kunt doen is te gaan vergelijken, u goed laten informeren en rekening houdend met al uw wensen wat u van een stacaravan of chalet verwacht. Er zijn gespecialiseerde bedrijven waar u de caravans kunt bekijken.

Bij het kopen van een tweedehands stacaravan dient u rekening te houden met de staat waarin de caravan verkeert. Kijk vooral of de stacaravan nog extra dient te worden onderhouden, want dit kan extra kosten met zich meebrengen. Ook het dak moet in goede staat verkeren. Tenslotte dient u de verwarming ( gaskachels of elektrische kachels ) te controleren en of eventuele keuringen in orde zijn. Lees meer over het kopen van tweedehands stacaravans.

Share.

About Author

Comments are closed.