Door je keuken een nieuwe uitstraling te geven, krijgt je hele interieur een update. Wist je dat het wordt aangeraden om eens in de 15 jaar je keuken te renoveren? Hieronder wordt het vervangen van de keukenapparatuur, keukenkastjes en het werkblad verstaan. Het kan zijn dat je keuken nog niet aan vervanging toe is, maar je toch wat anders wilt. In dit geval kan je met de volgende tips aan de slag.

Keuken laten wrappen

Een snelle, goedkope en duurzame manier om je keuken een compleet nieuwe look te geven, is door deze te laten wrappen. Hierbij wordt er een folie geplaatst in een kleur en structuur naar keuze. Het wrappen van je keuken neemt slechts één dag in beslag en is een zeer voordelig alternatief ten opzichte van het vervangen van de keuken of zelfs het schilderen van de kastjes. Je hebt niet alleen een ruime keuze aan kleuren, maar ook aan structuren. Na het wrappen is de keuken eenvoudig te reinigen. Het materiaal is vuilafstotend en slijtvast.

Keuken achterwand van glas laten maken

Een keuken achterwand van glas met print in de keuken geeft een persoonlijke en vrolijke uitstraling aan de keuken. Niet alleen staat een glazen achterwand zeer stijlvol, maar je kunt deze ook eenvoudig volledig afstemmen op jouw smaak. Het grote voordeel van glas is dat het materiaal in een handomdraai hygiënisch schoon is. Hierdoor blijft je keuken altijd fris en mooi. Meer weten over de mogelijkheden van een keuken achterwand van glas? De specialisten van glasbestellen.nl vertellen je graag meer.

Nieuwe deurgrepen

Nieuwe deurgrepen

Wist je dat je de uitstraling van je keuken al transformeert door de deurgrepen van de keukenkastjes te vervangen? Zo geef je de keuken een moderne look met koper of goudkleurige deurgrepen. Of ga voor de strakke uitstraling van matzwarte deurgrepen. Voor een authentieke en landelijke look is het juist leuk om knopjes te plaatsen.

Vernieuw de verlichting

In de keuken speelt de juiste verlichting een grote rol bij de veiligheid. Daarnaast maak je met de nodige sfeerverlichting de keuken nog gezelliger. Combineer spots met een mooie hanglamp of wandlampen voor een uitnodigende uitstraling. Dit is het levendige hart van je woning!

Afwisselen met accessoires

Ten slotte kan je de keuken leuk opknappen met wat nieuwe accessoires. Zet een grote plant neer, kies voor een prachtige vaas met verse bloemen, vervang de waterkoker voor een stijlvol exemplaar en vergeet niet om de theedoeken door een hip exemplaar te vervangen. Zo voeg je eenvoudig extra sfeer en kleur toe aan je keuken.

Share.

About Author

Leave A Reply