Browsing: Werkkamer

Werkkamer
0 Snoeren wegwerken in huis: zo pak je het slim aan!

In elk huis zijn ze te vinden en in elk huis worden ze als vervelend ervaren: snoeren! Helaas is het vrijwel onmogelijk om er helemaal zonder te kunnen: dat moeten we nu eenmaal accepteren. Gelukkig kunnen we wel snoeren wegwerken. Zo vallen ze een stuk minder op en hoef je je er niet meer aan te storen. Hoe je dat aanpakt? Check onze 5 tips!

Algemeen
0 Maak een ergonomisch kantoor thuis met deze 4 belangrijke tips

Werk je vanuit huis? Dan is het wel zo prettig om een ontspannen werkplek te hebben, waar je je goed kunt concentreren en comfortabel kunt vertoeven. Een ergonomische thuiswerkplek is belangrijk: zo voorkom je klachten en kun je op de beste manier aan het werk. Hoe richt je een ergonomische werkplek in thuis? We delen onze tips.

Algemeen
0 Online interieur shoppen: met deze 5 tips pak je het goed aan!

Het is steeds gebruikelijker om spullen voor je interieur online te shoppen. Ook buiten sluitingstijd en na een drukke dag kun je zo immers gewoon lekker bestellen, terwijl je op de bank hangt. Het is een ideaal stukje gemak! Helaas vergroot online shoppen ook de kans op miskopen. Hoe voorkom je dit? We delen onze tips!

Algemeen
0 13 plekken en dingen in huis die je misschien nét te vaak vergeet schoon te maken

Je wilt natuurlijk dat je huis een prettige en fijne plek is. En vooral ook een schone plek! Of je het nu geen enkel probleem vindt of er eigenlijk nooit zin in hebt: schoonmaken hoort er nu eenmaal bij. Toch zijn er in bijna elk huis van die plekjes te vinden die we nét iets te vaak overslaan met de poetsbeurt. Oeps! Benieuwd welke plekjes dit zijn en hoe je ze kunt aanpakken? We zetten ze voor je op een rijtje – op naar een tiptop schoon huis!

1 2 3 17