Browsing: Keuken

Algemeen
0 Nieuwe eettafel uitzoeken? Hier moet je op letten!

Het is een essentieel meubelstuk in huis: de eettafel! De tafel dient uiteraard een praktisch doel, om aan te eten of te werken. Verder is het wel zo leuk om een mooie eettafel in huis te halen, die helemaal past bij jouw smaak en wensen. Ga je een nieuwe eettafel uitkiezen? Lees dan onze tips: hier kun je op letten!

Algemeen
0 Wow: 6x dít kun je allemaal met kokosolie in huis!

Misschien gebruik je kokosolie al eens bij het koken. Maar wist je dat je veel meer in huis kunt doen met dit geweldige spul? Kokosolie is heel veelzijdig in het huishouden. Van de keuken tot de badkamer, en tevens bij het onderhouden van meubels: we zetten voor je op een rijtje waar je kokosolie voor kunt gebruiken!

Algemeen
0 4 tips voor het poetsen en onderhouden van zilver bestek

Hoewel het er beeldig uitziet, vraagt het toch ook om wat meer onderhoud: zilver bestek! In de winkel kom je het niet meer zo vaak tegen, maar je kunt het misschien van een familielid hebben gekregen of in de kringloop hebben gescoord. Wat een pracht! Hoe kun je zilver bestek schoonmaken en poetsen? We delen onze tips.

Algemeen
0 5x Ideeën voor een tegelwand in je keuken

Wil je eens een andere look in je keuken? Een ideale manier om dit te verwezenlijken is met een tegelwand in je keuken! Zo hoeft er in de meeste gevallen ook geen grote verbouwing plaats te vinden – wat bij een geheel nieuwe keuken natuurlijk wel een ander verhaal is. Aan welke leuke tegels aan de wand in de keuken kun je denken? We delen onze tips!

1 2 3 20