Browsing: Woonkamer

Algemeen
0 Bohemian interieur: welke accessoires zijn onmisbaar?

Ben je ook zo dol op de bohemian woonstijl? Warm, sfeervol, origineel en kleurrijk: deze woonstijl heeft eigenlijk alles waar we vrolijk van worden. Hoewel je voor boho meubels kunt gaan, zoals de pauwstoel, zijn er ook veel bohemian accessoires om uit te kiezen. Dít zijn de leukste tips.

Algemeen
0 Beste hondenmand uitkiezen: waar let je op?

Je wilt natuurlijk niets dan het beste voor je hond. Of het nu om voeding, een hok of speelgoed gaat. En vergeet de hondenmand niet! Als je de juiste mand in huis haalt, is dit een heerlijke plek voor je hond om te kunnen ontspannen. Hoe de ideale hondenmand eruitziet? Hier kun je rekening mee houden.

Algemeen
0 Kat die meubels kapot krabt: hoe voorkom je dit?

Het is een welbekend probleem in een huishouden met katten: de kat krabt aan meubels. Banken, stoelen, tafels of kasten: verschillende objecten in huis kunnen verleidelijk zijn voor de kat om de nagels in te zetten. Hoe voorkom ik dat mijn kat aan de bank krabt? Of aan andere meubels? Dit zijn onze tips!

Algemeen
0 Speels interieur inrichten: 4 slimme tips en tricks

Kan jouw woning wel wat pit gebruiken? Ben je uitgekeken op je huidige interieurstijl, die misschien wat saai en oppervlakkig is? Het kan je helpen om een speels interieur in te richten. Unieke samenstellingen, bijzondere materiaalsoorten en andere speciale details komen hierin naar voren – en zorgen voor nieuw leven in de brouwerij. Dit zijn belangrijke tips!

Algemeen
0 Buffetkast of vitrinekast inrichten: 5 tips en tricks

Een buffetkast, servieskast of vitrinekast speelt een belangrijke rol in het interieur: het is een grote eyecatcher in huis! Als je je serviesgoed in de keukenkastjes laat staan, speelt het niet zozeer een hoofdrol. Zet je het in een servieskast of een buffetkast? Dan is het zaak om er iets moois van te maken, aangezien je er vaak tegenaan kijkt. En je kunt nog veel meer kwijt in zo’n kast. Dit zijn onze tips!

Algemeen
0 Verschillende soorten wanddecoratie: 6 toffe ideeën

Het is tof om in je interieur de muur te decoreren! Anders blijven de wanden immers behoorlijk leeg, wat voor een kale look kan zorgen. Met wanddecoratie maak je je interieur juist sfeervol en gezellig! Er zijn verschillende soorten wanddecoratie om aan te denken. In deze blog delen we onze favoriete opties.

1 2 3 42