Partytenten hebben de afgelopen jaren bewezen dat ze voor veel meer gelegenheden te gebruiken zijn dan enkel een feestje in de achtertuin. Ze bieden verschillende mogelijkheden voor gebruik en kunnen daarmee ook een goede toevoeging zijn voor jouw stand wanneer je op een beurs staat. De tenten zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Zo is er ook de easy up partytent van Partytent-Online. We geven je vier redenen waarom je de easy up tent eigenlijk niet kunt missen op een beurs.  

Snel en gemakkelijk op te zetten

Zoals de naam al verklapt is de easy up tent erg gemakkelijk op te zetten. De easy up tent, ook wel bekend als vouwtent, harmonicatent of scharniertent, is snel op te bouwen én af te breken. Daardoor zijn deze tenten ideaal om te gebruiken op een beurs. Daarnaast zijn ze, afhankelijk van het formaat, ook geschikt om alleen of met twee personen neer te zetten. Zo heb jij tijd over om je te richten op de verdere opbouw van jouw beursstand.

Val op tussen concurrenten

Een van de dingen die je graag wilt bereiken op een beurs is natuurlijk dat jouw stand ervoor zorgt dat jij opvalt tussen alle concurrenten. Het gebruiken van een partytent kan daarbij helpen. Het geeft je stand niet alleen een professionele uitstraling, maar kan ook bijdragen aan jouw merk wanneer je een de kleur van je huisstijl of een andere bijpassende kleur kiest. Een witte tent is natuurlijk erg universeel te gebruiken en mooi, maar valt niet snel op. Een groene tent kan van pas komen wanneer jouw beursstand gericht is op duurzaamheid en natuur. Maak dus van je easy up partytent het verlengstuk van je merk.

Creëer je eigen sfeer

Creëer je eigen sfeer

Met behulp van een partytent creëer je veel meer een eigen afgeschermd plekje. In dat plekje kun je zelf de sfeer bepalen. Dat kun je doen door het op een interessante of gezellige manier in te richten, maar je kunt natuurlijk ook de buitenkant van de partytent gebruiken om jouw plekje onderscheidend te maken. Het dak en de eventuele wanden van jouw tent kunnen namelijk goed gebruikt worden om spullen aan op te hangen of aan vast te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan slingers, posters of spullen die je verkoopt. Let wel een beetje op voor het gewicht dat je eraan hangt. Je wilt natuurlijk wel voorkomen dat jouw tent tijdens de beurs het begeeft onder het gewicht van de versiering.

Sta altijd overdekt

Niet alle beurzen en evenementen vinden binnen plaats. Neem je deel aan een evenement dat zich buiten afspeelt, dan is een easy up partytent eigenlijk onmisbaar. Je staan dan immers altijd overdekt. Naast dat jij en je spullen beschermd zijn tegen regen, kun je je ook beschermen tegen felle zonnestralen en in het geval van zijwanden ook tegen harde wind. Let daarom bij de aanschaf of huur van een partytent ook goed op de soort tent die het beste past bij die behoeftes. Kies bijvoorbeeld voor een tent met afritsbare zijkanten, veel ramen of juist een open tent zonder al te veel extra’s als je zeker weet dat het goed weer gaat worden. 

Share.

About Author

Leave A Reply