Houd je van een gevoel van luxe in huis? Daar speelt het kleurgebruik zeker een rol in! Ga bijvoorbeeld voor goud in het interieur. Van meubelstukken tot accessoires – er is van alles in deze tint te vinden. Opvallen doet het zeker: perfect dus als je daarnaar op zoek bent. Kijk mee voor meer inspiratie.

Goud in de keuken

We beginnen met een wel heel bijzonder idee: een gouden keuken. Op onderstaand beeld is hier een voorbeeld van te zien. Is het geen plaatje? Zo ga je zeker weten voor een unieke look in je interieur – ideaal als je daarnaar op zoek bent. Het mag namelijk best een beetje gek. En goud is daar een perfecte kleur voor.

Hoewel het interieur in het goud hier terugkomt in het aanrecht, kun je natuurlijk aan meer ideeën denken. Geef bijvoorbeeld de keukenkastjes zo’n kleur. Of ga voor een keukenblad in het goud. Om maar wat voorbeelden te geven. Alles is mogelijk – laat je creativiteit de vrije loop!
Durf te kiezen voor goud in de keuken

Gouden meubels in huis

Het is misschien wat lastig om ze te vinden, maar als je ze eenmaal hebt… Wat een plaatje! Gouden meubels in huis kunnen echt iets unieks toevoegen aan je woning. Bepaal daarbij of je grote of liever kleine meubelstukken in het goud in huis zou halen.

Waar je aan kunt denken? De bijzettafel bijvoorbeeld, zoals we hieronder zien. Maar ook een kastje in de hal of de slaapkamer is zeker een optie in deze kleur. Of wat dacht je misschien van een gouden stoel?
Goud in huis: gouden meubels

Goud aan de muur

Wil je een groot oppervlakte in huis in een gouden kleur hebben? Dat is zeker een optie! Ga in dat geval voor een gouden muur. Je kunt er daarbij voor kiezen om de hele muur een gouden look te geven, bijvoorbeeld als het om een kleine ruimte gaat.

Maar als het een grote kamer in huis is, is dat misschien toch wat too much. Maar kijk dan eens op het beeld hieronder: wat een prachtige uitwerking van dit idee! Ga zo bijvoorbeeld voor een zwart met goud interieur, of combineer een grijs met goud interieur. Het is maar net wat jij mooi vindt staan.
Wauw! Een gouden muur in huis

Gouden accessoires in huis

Ten slotte is het ook een idee om goud in het interieur op een subtiele manier te verwerken. Dat is ook nog eens hartstikke eenvoudig: er zijn vandaag de dag een heleboel gouden accessoires te vinden. De kleur is namelijk helemaal in trend! En dat maakt de reden alleen maar groter om voor een interieur in het goud te kiezen.

Op onderstaand beeld zie je verschillende voorbeelden van gouden accessoires in huis. Van lijstjes voor schilderijen tot klokken aan de muur: kies jouw favorieten uit. Combineren mag hierbij zeker! Laat goud als accentkleur terugkomen in bijvoorbeeld de woonkamer – zo valt het nog net een beetje meer op. Want zo’n prachtige tint mag gezien worden!
Gouden details in het interieur: voorbeelden en inspiratie

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply