Helemaal gek op kerst? Genieten geblazen, want de feestdagen staan alweer bijna voor de deur! Ook online is er een heleboel inspiratie voor de feestdagen te vinden. Zin om urenlang rond te struinen op Instagram? We zetten de leukste kerst Instagram-accounts voor je op een rijtje – ontdek ze allemaal.

@christmastreeideas

Heerlijk hysterisch, de kerstboominspiratie van @christmastreeideas. Perfect als je je kerstboom het liefst zo opvallend mogelijk aankleedt! Een grote boom is essentieel. Net als een heleboel kerstballen, een bijzondere piek, engelenhaar en nog veel meer. Op dit Instagram-account kun je je geluk niet op.

@christmas.idea

Als je op zoek bent naar knusse kerst Instagram inspiratie, dan is @christmas.idea zeker het bekijken waard. Op dit account staat alles voor een gezellige kerst centraal – warme sokken aan, chocolademelk met slagroom drinken uit een leuke mok én natuurlijk urenlang voor de kerstboom zitten. We krijgen er echt cabin in the woods-vibes bij: op-en-top gezellig!

@themodernchristmasblog

Bovenstaande accounts voor kerst inspiratie zijn lekker hysterisch en druk. Ben je juist meer van een minimalistische kerst styling? Kijk dan eens op @themodernchristmasblog! Hier staan natuurlijke materialen en subtiele kleuren centraal. Perfect bijvoorbeeld bij een Scandinavische woonstijl!

@christmaholic

Instagram kerst inspiratie van Nederlandse bodem vind je bij @christmaholic! Een account boordevol inspiratie voor niet alleen de woonkamer in kerststijl, maar ook bijvoorbeeld de slaapkamer. Dat altijd in een knus en winters jasje. Zo kun je het echt overal in huis gezellig maken!

@kerstmis_inspiratie

Nog een tof Nederlands kerst Instagram-account? Check @kerstmis_inspiratie: hier worden allerlei afbeeldingen in kerstthema gedeeld. Of je nu kerstboom inspiratie zoekt of juist kerst inspiratie voor buitenshuis of in de keuken. Lekker gevarieerd dus!

@christmas_diy_decor

Het account @christmas_diy_decor is helaas al een tijdje niet meer actief, maar je vindt hier nog altijd DIY kerst inspiratie! Ideaal als je zelf aan de slag wilt gaan. Hartstikke leuk toch, zelf de handen uit de mouwen steken om te knutselen? En je hebt zo genoeg voorbeelden om mee aan de slag te gaan. Van een kerstboom gemaakt van takken tot een DIY kerstster. Daar ben je wel even zoet mee!

@christmas_interior

Ten slotte vind je bij @christmas_interior inspiratie voor kerst. Bijvoorbeeld voor een mooie styling aan tafel! Of check de posts op dit account over het inpakken van cadeautjes voor kerst: hoe pak je dat nu het best aan? Met touw en dennentakjes maak je er een heus feest van. Lekker afkijken dus – om je feestvreugde net dat stukje te vergroten. Fijne feestdagen!

Meer lezen? Kerst in huis: met deze accessoires zorg je voor gezellige hoekjes

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply