Houd je van een zomers interieur? Dan zijn tropische accessoires echt iets voor jou! Wij zijn er in ieder geval dol op in huis. En er zijn veel opties om uit te kiezen: kijk mee en ontdek meer.

Schelpen in je interieur

Waar we meteen aan moeten denken bij tropische accessoires? Dat zijn schelpen! Neem ze mee van het strand, of haal ze gewoon in de winkel. Je kunt ze bijvoorbeeld aan de muur hangen, zoals je hieronder ziet. Zo sfeervol! Of stop een verzameling schelpen in een mooie glazen pot. Ook zeker een idee!

Tropische woonaccessoires: 6 mooie voorbeelden

Tropische accessoires: veren

Bij tropische accessoires mogen veren niet ontbreken. Het liefst lekker groot, zodat ze echt de aandacht trekken. In het voorbeeld hieronder zie je goed wat we daarmee bedoelen. Tof: ze zijn in een unieke kleur geverfd. Dat is ook zeker een optie: een leuk DIY project! Plaats ze vervolgens in een mooie vaas – en je tropische look in huis is helemaal ready.

Opvallende veren in je interieur als eyecatchers

Een hangmat of schommelstoel

Lekker schommelen in je hangmat of schommelstoel – is dat niet het ultieme gevoel van ontspanning? En daarbij beeld je je natuurlijk in dat je op het strand ligt. Wát een plezier. Als je er de ruimte voor hebt, is een schommel in huis dus zeker een idee. Als het binnen niet past, kun je ‘m natuurlijk ook in je tuin kwijt!

Een tropisch gevoel in huis met een trendy hangstoel of hangmat

Planten als tropische accessoires in huis

Planten mogen wat ons betreft niet ontbreken als tropische accessoires in huis. Die stelen namelijk echt de show! Het liefst laat je er lekker veel terugkomen – net als in de jungle. Heb je geen groene vingers? Dan kun je bijvoorbeeld ook gaan voor botanisch behang, planten prints in een leuk lijstje of kussenhoezen met planten erop. Om maar wat voorbeelden te noemen! Hoe meer groen in huis, hoe beter.

Planten als tropische accessoires in huis

Riet en rotan in een tropisch interieur

Riet en rotan zijn toch wel dé materiaalsoorten waar we meteen aan denken bij een tropische inrichting. Zo heerlijk zomers! Kijk maar eens op het beeld hieronder: leuk, zo’n collectie van accessoires aan de muur. Maar denk bijvoorbeeld ook aan een rieten stoel, bijzettafel of manden om je spullen in op te bergen. Er zijn veel opties!

Fan van een tropisch interieur? Kies voor riet of rotan!

Houten accessoires in een tropisch huis

Niet alleen riet en rotan staan prachtig in een tropisch interieur, dat geldt ook voor hout! Dat zien we op het voorbeeld hieronder: het geeft enorm veel sfeer. Zo’n tekstopdruk is daarbij ook zeker een goed idee! Je kunt natuurlijk jouw favoriete quote uitkiezen – dat is helemaal aan jou. En zie je ook dat er een klein plantje aan de plank is gehangen? Dat maakt de look echt compleet!

Tropische woonaccessoires: 6 mooie voorbeelden
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply