Ben je gek op tweedehands items in je interieur? Mooi! Tweedehands interieurspullen lenen zich namelijk perfect voor een unieke en sfeervolle woonstijl. Je kunt tweedehands meubels en accessoires in winkels vinden, maar ook steeds vaker online. Lees verder voor onze tips over online shoppen voor een tweedehands interieur!

Tweedehands interieur online: betrouwbare online verkoper

Het belangrijkste om op te letten is de betrouwbaarheid van de verkoper van online tweedehands spullen voor je interieur. Of het nu om een webshop of een verkoper op Marktplaats gaat: ga op zoek naar reviews, waarin eerdere klanten over hun ervaring vertellen. Negatieve reviews? Niet kopen. Geen reviews te vinden? Dan gaat het om een twijfelgeval: je kunt nog even verder zoeken naar andere verkopers, of een gokje wagen. Het ligt bijvoorbeeld maar net aan de prijs!

Tweedehands spullen voor je interieur online bestellen? 5x Handige tips en tricks!

Online tweedehands meubels en accessoires: de foto’s

Als je in real life tweedehands interieur items gaat kopen, kun je het meubel- of decoratiestuk natuurlijk goed bekijken. Bij online kopen lukt dat ook behoorlijk goed, als er maar duidelijke foto’s bij staan! Let erop dat de foto’s scherp zijn, zodat je ook de details kunt bekijken. En zorg verder dat je foto’s ziet van iedere kant van het item: op die manier kan een beschadiging niet verborgen blijven. Je kunt er ook naar vragen of de verkoper je wat extra foto’s toe wilt sturen, mocht je nog iets missen.

Tweedehands meubels online shop: tips voor tweedehands design kopen

Ben je van plan om online een design item te kopen? Dan komt er nog wel wat meer risico bij kijken: je weet immers maar moeilijk zeker of het om een écht designstuk gaat. Ook hier kan het je weer helpen om naar de reviews te kijken. Of let erop of het om een gespecialiseerde vintage verkoper gaat, die weet wat hij of zij doet. Daar kun je over het algemeen beter op vertrouwen dan op een verkoper voor een tweedehands interieur die allerlei uiteenlopende spullen in de verkoop zet.

Tweedehands spullen voor je interieur online bestellen? 5x Handige tips en tricks!

Vervoer van meubels tweedehands online

Let niet alleen op de kwaliteit van het product dat je koopt, maar ook op de manier waarop het wordt vervoerd. Het is namelijk een voordeel aan tweedehands interieur spullen online bestellen: je hoeft zelf geen busje of aanhangwagen te regelen. Ideaal bij een bank of een grote eettafel bijvoorbeeld! Controleer echter wel of de verkoper aan een goede verzending denkt. Zeker als je bij een online kringloop meubels koopt, is dit vaak prima geregeld.

Pas op met overhaaste beslissingen

Nog een laatste tip die we je willen meegeven: pas op met overhaaste beslissingen. Zo zijn er steeds meer Instagram kanalen te vinden met online Stories sales voor een tweedehands interieur. Leuk natuurlijk, maar je hebt ook het idee dat je direct een beslissing moet maken – voordat iemand anders ervandoor gaat met het item. Probeer daarmee op te passen: koop alleen meteen als je zéker weet dat je het item wilt hebben en dat het in je interieur past. Zo kun je er echt van gaan genieten!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply