Woon je in een drukke wijk in Eindhoven, zoals het Achtste Barrier of Blixembosch en mis je een stukje privacy? Je wilt graag de inkijk van voorbijgangers weren. Of ’s nachts het licht van de lantaarns en het verkeer op straat buiten houden. Dan is het tijd voor raamdecoratie. Bij ons vind je de mooiste gordijnstoffen voor semi transparante gordijnen op maat. Als Luxaflex inspiration dealer laten wij je in onze woonwinkel in Eindhoven graag het prachtige assortiment aan verduisterende raambekleding zien. Naast raamdecoratie hebben wij nog veel meer interieur producten voor elke woonstijl in onze showroom klaarstaan! Wat dacht je van die prachtige visgraat pvc vloer?

Vloeren, tapijt en pvc van A-merken in Eindhoven

Ben je het tikkende geluid van die plavuizen zat? Wil je niets liever dan ’s ochtends uit bed stappen en met je voeten over het super zachte tapijt richting de badkamer zweven? Dan is het tijd voor een nieuwe vloer zoals warm vinyl, stil marmoleum of hoogpolig tapijt. Wij adviseren je graag rond de beste vloer die past bij jouw situatie, wensen en stijl, ook interieuradvies is mogelijk.

In onze woonwinkel in Eindhoven kies je uit een prachtig assortiment aan hoogwaardige vloeren, onder andere van A-merken als Moduleo, Forbo, COREtec, Desso, Parade en meer. Laten wij samen de keuze maken en het werk mag je aan ons overlaten. Want bij Woninginrichting van Nuland V.O.F. werken wij met eigen stoffeerders.

Vloeren, tapijt en pvc van A-merken in Eindhoven

Woonwinkel in Eindhoven met meet- en montageservice

Stel je hebt een product bij ons gekozen, hoe gaat het dan verder? Je raamdecoratie op maat komen wij graag bij jou thuis inmeten. En je mag het monteren ook aan ons overlaten. Zo weet je zeker dat de sfeervolle overgordijnen straks mooi in de plooi vallen. Ook die stille, isolerende en geluiddempende vloer komen onze vakmannen bij jou thuis leggen wanneer je dat wilt. Natuurlijk kan je een laminaat of pvc vloer ook zelf leggen. Wij geven je graag tips! Heb je vragen zoals: kan ik een vloer over een bestaande vloer leggen? Moet ik de ondergrond eerst egaliseren? Stel ze gerust, bij Woninginrichting van Nuland V.O.F. staan we voor eerlijk advies.

Jouw woonwinkel in Eindhoven voor raamdecoratie op maat!

Herken je dit? Je wilt jouw favoriete serie kijken, ligt relaxt op de bank en de zon schijnt op het scherm van je tv. Of je hebt lekker gekookt, schuift gezellig aan, kijken alle overburen zo bij je op de keukentafel. Met passende raamdecoratie ben je van felle zonnestralen of ongewenste binnenkijkers af. Bijvoorbeeld met plissés, die kan je zelfs in het midden van het raam laten staan. Zo heb je boven en onder veel daglicht dat naar binnen schijnt en kan je zelf ook naar buiten kijken. Ook je raamdecoratie komen we inmeten en monteren.

Mooie raambekleding is niet alleen praktisch. Je ramen staan in de focus en met transparante inbetweens of stijlvolle overgordijnen zorg je voor extra sfeer. Voel, beleef en kies in onze woonwinkel in Eindhoven uit prachtige gordijnstoffen, van transparant tot verduisterend, en zorg voor een knusse en stijlvolle kamer! 

Kom naar Woninginrichting van Nuland V.O.F. in Eindhoven!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor die prachtige visgraat pvc vloer bij jou in huis? Of heb je raamdecoratie op maat nodig voor sfeer en privacy in je kamer? Voor elke smaak en woonstijl hebben wij prachtige vloeren, gordijnen, Luxaflex en raamdecoratie in ons assortiment. De nieuwste interieur producten van bekende merken, alles in één showroom!

Je bent van harte welkom in onze showroom, wij zijn al meer dan 50 jaar de gerenommeerde woonwinkel in Eindhoven. Je bereikt ons makkelijk en het Winkelcentrum Woensel met ruime parkeermogelijkheid. Tot snel!

Share.

About Author

Leave A Reply