Is het geen heerlijk vooruitzicht om een echt luxe badkamer in te richten thuis? Zo kun je pas écht ontspannen in deze kamer. Vaak richten we de badkamer puur praktisch in, en meestal ook wat saai. Dat kan beter. Van een luxe badkamer ga je namelijk absoluut genieten. Lees verder voor onze tips!

Luxe sanitair in de badkamer

Sanitair vormt natuurlijk het belangrijkste onderdeel van de badkamer. Ga daarom op zoek naar luxe sanitair! Als je er de ruimte voor hebt, mag een bad niet ontbreken in een luxe badkamer. Een luxe bad het liefst: denk aan een losstaand bad, met elegante randen en pootjes aan de onderkant. Maar ook in een kleinere badkamer is er luxe mogelijk. Ga voor een fraaie, moderne inloopdouche, met een regendouche aan het plafond. Zo richt je tevens een exclusieve badkamer in! Meer luxe design badkamermeubels? Denk aan een modern toilet! Hier kan bijvoorbeeld een bidet ingebouwd zitten. Ook randloze toiletten zijn populair.

Meer luxe in de badkamer: met déze 4 styling tips lukt dat!

Badkamer luxe: de looks qua sanitair

Let dus ook op de looks van het sanitair in de luxe badkamer. Een moderne luxe badkamer kent bijvoorbeeld zwevende meubels: van een zwevende wastafel tot een zwevend toilet. Dit oogt strak en tijdloos! Je kunt ook voor pracht en praal in een wat ouderwetse look kiezen, met dus bijvoorbeeld de luxe badkuip op pootjes. Ga na waar jouw voorkeur naar uitgaat!

Badkamer luxe: de looks qua sanitair

Luxueuze badkamer: materiaalsoorten

Denk ook aan de verdere materiaalsoorten in de luxe badkamer. Stijlvol hout past bijvoorbeeld perfect: dit geeft karakter en een stoer randje aan de styling. Het maakt ook dat de badkamer minder wit en steriel oogt. Fan van marmer? Ook dit zorgt voor een luxe badkamer. In veel luxe badkamer voorbeelden zien we dan ook een marmeren muur terugkomen, of een marmeren wastafel. Op zo’n luxe wastafel raak je niet uitgekeken!

Luxueuze badkamer: materiaalsoorten

Luxe accessoires badkamer

Wil je besparen op de kosten voor de luxe badkamer? Denk dan aan luxe accessoires: dit zorgt ook nog eens voor een eenvoudige make-over. Zo doet geur veel voor de beleving in de ruimte. Zorg dat je altijd geurstokjes in de ruimte hebt staan. Haal luxe handdoeken in huis, die groot van formaat zijn en een zachte stof kennen. Ook een kwalitatieve badmat voor op de grond doet wonderen. Hang een luxe badkamerspiegel aan de wand, passend bij je luxe wastafel. Je kunt het inrichten van de luxe badkamer zo eenvoudig maken als je zelf wilt! Een paar kleine aanpassingen kunnen al een groot verschil opleveren in de badkamer.

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply