In elk huis zijn ze te vinden en in elk huis worden ze als vervelend ervaren: snoeren! Helaas is het vrijwel onmogelijk om er helemaal zonder te kunnen: dat moeten we nu eenmaal accepteren. Gelukkig kunnen we wel snoeren wegwerken. Zo vallen ze een stuk minder op en hoef je je er niet meer aan te storen. Hoe je dat aanpakt? Check onze 5 tips!

Snoeren wegwerken bij tv

Wil je de draden wegwerken bij de tv? Begrijpelijk! Zo in het midden van de woonkamer vormen de draden de grootste doorn in het oog. Je kunt bij de tv snoeren wegwerken door een gesloten tv-meubel te kiezen, denk aan een gesloten kastje. Hier kun je de draden aan de achterkant aan vastplakken, of je kunt ze in de kast stoppen. Stop tevens de apparaten hierin, zoals een gameconsole of dvd-speler – die ruim je ook meteen mooi op.

Snoeren wegwerken bij bureau: kabelbox

Heb je een werkkamer thuis en wil je daar de snoeren netjes wegwerken? Ook een goed idee! Als de snoeren over je bureau lopen, zijn ze immers hartstikke storend. Een makkelijke oplossing is een kabelbox, die je bijvoorbeeld bij Ikea kunt halen. Hier kun je zowel een stekkerdoos als de snoeren in kwijt. Kies een box met een leuke look om ‘m gewoon mooi op je bureau te kunnen zetten!

Bureau snoeren wegwerken: achter je bureau

De snoeren bij je bureau die je er eigenlijk nooit in- of uit hoeft te halen, kun je ook achter je bureau wegwerken. Zorg voor een bureau met een gesloten achterkant of plaats een plateau aan de achterzijde, waar je de snoeren met tape of haken aan bevestigt. Zo hoef je er tevens nooit meer tegenaan te kijken!

Draden wegwerken bureau: kabelgoot

Je kunt verder denken aan een open kabelgoot bij je bureau, die je onder je bureau hangt. Deze goot is in dit geval soms nog wel deels in zicht als je bijvoorbeeld de kamer binnenloopt, maar als je eenmaal achter je bureau plaatsneemt, zie je daar niets meer van. Zo creëer je rust in je thuiskantoor: je hoeft niet tegen die chaotische wirwar van draden aan te kijken.

Snoeren wegwerken muur of plafond: kabelgoot in de juiste kleur

Voor snoeren wegwerken aan de muur of snoeren wegwerken aan het plafond is de beste optie om een gesloten kabelgoot te plaatsen, die je in dezelfde kleur schildert als de muur of het plafond. Zo valt dit echt nauwelijks meer op! Het is even een werkje om zo snoeren weg te werken, bijvoorbeeld bij een wandlamp snoer wegwerken, maar het resultaat mag er zeker zijn. Als je je al een lange tijd stoort aan het draad, is dit het absoluut waard!

Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply