Surfers opgelet! Wist je dat een surfplank ook een prachtig woonaccessoire is? Tijd dus om er eentje tentoon te stellen in je interieur! In deze blog geven we verschillende fraaie voorbeelden – zo pak je het aan.

Een eyecatcher naast de bank

Waar we een surfboard het liefst zien in huis? In de woonkamer, bij de bank! Kijk maar eens op het beeld hieronder: het board is aan het shinen naast de bank! Een ideaal idee als je graag een uniek interieur hebt. Ook leuk: hang ‘m aan de muur, bijvoorbeeld tussen een collage met lijsten en posters. Dat zorgt voor een speels effect! Of plaats ‘m op horizontale wijze boven de bank, zodat ‘ie over de lengte van de hele bank tentoon wordt gesteld.

Surfplank als accessoire in huis: mooie voorbeelden

In de hal

Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de hal is een surfboard een beeldschone eyecatcher. Plaats ‘m bijvoorbeeld naast de kapstok – zo is ‘ie ook nog eens klaar om in te pakken voor gebruik. Wel zo makkelijk als je aan zee woont! Aan de muur langs de trap staat zo’n board ook beeldschoon – elke keer als je erlangs loopt kun je er weer van genieten!

Op het balkon of in de tuin

Op zoek naar originele decoratie op het balkon of in de tuin? Ook daar komt een surfboard als geroepen! Check maar eens het beeld hieronder: ziet dat er niet tof uit? Of je nu een minimalistische inrichting van je tuin of balkon hebt of je surfboard juist tussen je uitgebreide collectie van planten zet – dat is helemaal aan jou. Dat board trekt hoe dan ook de aandacht. En zo zien we het graag! Ook leuk: door de jaren heen verweert je board zo steeds een beetje meer. Dat zorgt voor een bijzondere look!

Trendy woonaccessoire op het balkon: een surfboard!

Een surfboard als wandplank

Je kunt je surfboard aan de muur ook als wandplank gebruiken! Hoe je dat aanpakt? Zaag ‘m doormidden en bevestig de rechte zijde aan je muur. Dat geeft echt een speelse look! Vervolgens kun je er allerlei accessoires op kwijt. Denk aan plantjes, boeken of kaarsen. Daar raak je niet op uitgekeken!

Een surfplank met gezellige lichtjes

Wil je je surfboard decoreren in huis? Ook dat is een optie! Kijk maar eens op het beeld hieronder, dan zie je meteen wat we bedoelen. Wat een leuk idee, met die lampjes eromheen! Zo ga je echt voor speciale woonaccessoires. Een tof idee met de feestdagen bijvoorbeeld – als alternatieve kerstboom. Maar eigenlijk staat dit het hele jaar door gezellig in je interieur!

Surfplank als accessoire in huis: mooie voorbeelden
Share.

About Author

Anna Schouten (1993) woont in een leuk appartementje in het centrum van Utrecht. Daar verandert ze het liefst regelmatig het een en ander aan haar interieur. Een extra plantje hier, een nieuwe print aan de muur daar. Ook houdt ze er de laatste woontrends bij. Voor LivingTomorrow.nl komt haar passie voor wonen samen met haar andere grote liefde: schrijven. Anna's website als tekstschrijver en fotograaf: annaschouten.com

Leave A Reply